Meeste Oranjemeuk nu al afgeprijsd

Het Nederlands Elftal heeft zijn eerste wedstrijd nog niet eens verloren en de meeste Oranjemeuk is al afgeprijsd.Dat viel ons op toen wij eerder op de dag door de stad liepen en allerlei vanvoorstickers op die Oranjezooi zagen zitten.

Er zijn verschillende redenen en oorzaken voor deze afprijzingen aan te geven. Ten eerste heeft iedereen die op de een of andere manier toegang had tot een machine waarmee men goedkope plastic troep kan produceren, van die toegang gebruik gemaakt om enorme hoeveelheden oranje plastieken attributen te maken en daar, onder het motto "voetbalfans zijn dom en Oranjefans zijn nog veel dommer", zwaar geïnflateerde fantasieprijzen op te plakken (geïnflateerde fantasieprijzen liggen nog hoger dan de gewone fantasieprijzen, die al hoog genoeg zijn).

Ten tweede is de verwachte Oranjekoorts behoorlijk aan het uitblijven, dankzij het eindeloze gezeik van de media die hun uiterste best hebben gedaan bondscoach Marco van Basten en zijn staf de grond in te boren voordat zij goed en wel gefaald hadden. Zelfs nu nog valt te horen dat de bondscoach vervangen zou moeten worden voor aanvang van het toernooi. Onder die omstandigheden vliegt het Oranjespul de winkel ook niet uit, zelfs al geef je het gratis weg.

De enige Oranjemeuk die ongeacht het verwachtingspatroon rond het Nederlands Elftal en de prestaties van datzelfde Nederlands Elftal niet alleen nooit wordt afgeprijsd, maar zelfs jaarlijks vele miljoenen meer blijkt te kosten dan oorspronkelijk voorgelogen, is het zeer afprijzenswaardige koningshuis en van dat zootje zijn we voorlopig helaas nog niet af.Plaatje17-05-2008 16.17 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere