Oosteuropees homofestival niet live gelogd

Stommeling Jones
Banjo, mandoline, gitaar, trompet, ukelele, klarinet
Wij hebben inmiddels meer dan eens de halve finale en de finale van het Eurovisie Songfestival live zitten loggen en we vinden het wel mooi geweest.

Met andere woorden: we verdommen het verder. Wij hebben ons liveverslag van vorig jaar nog eens doorgelezen en gezien dat wij ons helemaal niet geamuseerd hebben. Wij eindigden toen met:

"00:08 De trofee wordt uitgerekend door de kerstman. Het winnende lied heet Molitva en ons valt op dat Maria Seripovic meer lijkt op wijlen John Belushi dan op die dikke van Abbott en Costello. Je schrijft trouwens Marija Šerifović, schijnt. Terry Wogan is blij dat Engeland geen laatste, maar een na laatste is geworden en minder blij dat Ierland wel laatste geworden is. Het liedje staat trouwens al op Youtube, voor wie het wil horen. Waar heb je dan nog zo'n festival voor? Maar goed, het is afgelopen en wij mogen nog een biertje. Of twee. Of drie. Na zo'n ellendeavond willen wij ons volgaarne helemaal klem zuipen. Of klemzuipen."
Ze zoeken het derhalve maar uit, met dat Eurovisie Songfestival 2008.

18-05-2008 12.49 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere