I.G.L.O. gaat finale songfestival live loggen

Banjo, mandoline, gitaar, trompet, ukelele, klarinet
Zaterdagavond vindt de finale van het Eurovisie Songfestival 2008 plaats. Wij vinden het een belachelijk evenement, wat ons er niet van weerhouden heeft Stommeling Jones de opdracht te geven genoemde finale live te gaan loggen.

Hij heeft daarin toegestemd, onder een voorwaarde, namelijk dat hij net als vorig jaar naar de BBC mocht kijken om zodoende zo lang mogelijk verschoond te blijven van Paul de Leeuw. Het liveverslag van de "Eurovision Song Contest final 2008" begint derhalve zaterdagavond rond 21.00 uur.

Zoals uit Stommeling Jones' stukje 'Oosteuropees homofestival niet live gelogd' blijkt, heeft Stommeling Jones er op voorhand niet veel zin in, maar daar zitten wij niet mee, want wij zijn de baas, dus hij heeft het maar gewoon te doen. En wij hebben het verslag van vorig jaar ook herlezen, waarbij wij een paar keer heel hard moesten lachen. Daar. Dat zal hem leren.

Voor de goede orde: wij zitten er helemaal niet mee dat de Nederlandse inzending aanstaande dinsdag laatste is geworden in de halve finale (hahahahahaha. Sorry).18-05-2008 16.32 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere