Hirsch Ballin gaf persoonlijk opdracht tot arrestatie Gregorius Nekschot

Stommeling Jones
Hij gaat het ongetwijfeld ontkennen, maar even ongetwijfeld heeft 'minister' Hirsch Ballin zelf in hoogst eigen persoon de opdracht gegeven om cartoonist Gregorius Nekschot op intimiderende wijze te arresteren.

Om onze anonieme bron te beschermen, kunnen wij het bewijsmateriaal niet laten zien, daar de anonimiteit van onze bron dan meteen opgeheven is. We kunnen alleen zeggen dat onze bron het allemaal van zeer nabij gevolgd heeft, maar ja, we kunnen wel zo veel zeggen.

Intussen is vandaag opnieuw gebleken dat 'minister' Hirsch Ballin gewoon een godsdienstwaanzinnige leugenaar is, die in dit godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet eigenlijk alleen opvalt doordat hem de waanzin net iets krachtiger uit de ogen straalt dan bij de anderen, maar het scheelt niet eens veel. Pinokkio Hirsch Ballin heeft een paar dagen geleden echter wel heel erg staan liegen, blijkt.

In 'Uitleg van Hirsch Ballin klopt niet' lezen wij, onder andere:

"Justitie is pas vorig jaar november echt gaan zoeken naar de identiteit van cartoonist Gregorius Nekschot. Dit roept vragen op bij de uitleg van minister van justitie Hirsch Ballin.

[...]

De eerste aangifte was in 2005, maar al die tijd heeft het OM niet vast kunnen stellen wat zijn identiteit was.’ Dat lukte volgens de minister pas ‘dezer dagen’.

[...]

In een persbericht van het OM staat ook dat het onderzoek naar de prenten van Nekschot ‘verleden jaar’ begon en dus niet, zoals Hirsch Ballin suggereert, kort na de aangifte.

[...]

Nekschot zelf noemt de verklaring van Hirsch Ballin dat hij moeilijk te vinden was ‘een belachelijk verhaal’. De cartoonist denkt dat de minister liegt. ‘Ja, die indruk heb ik wel’, zei hij tegen weblog Geenstijl. Volgens de cartoonist had justitie zich zelfs alle moeite van het zoeken kunnen besparen. Als de politie hem gemaild had, wat kan via zijn website, dan zou hij gewoon hebben gereageerd."

De cartoonist is dus niet de enige die denkt dat de 'minister' liegt.

Opmerkelijk vinden wij trouwens ook nog het volgende:

"Zelfs het Meldpunt Discriminatie Internet, dat aangifte deed tegen Nekschot, verbaast zich over de gang van zaken. ‘Wij zijn er niet gelukkig mee dat dit zo lang heeft geduurd.’ En: ‘Normaal wordt iemand uitgenodigd om eens te spreken met de politie’, aldus directeur Niels van Tamelen. ‘Ik kan me niet voorstellen waarom hij in een cel is gezet. We hebben het niet eerder meegemaakt.’"
Wij hebben in 'Nekschot gaat kabinet hopelijk de kop kosten' al zo'n beetje gezegd wat wij ervan vinden en wij hebben daarin de Tweede Kamer opgeroepen "om de verantwoordelijke godsdienstwaanzinnigen, dus in ieder geval Jeepee Kreukel zelf en Hirsch Ballin, naar de kamer te roepen, de zaak te laten uitleggen en vervolgens het kabinet naar huis te sturen".

Uit een rondje bellen is ons, tot ons leedwezen, gebleken dat dat er niet in zit. Zoals het er nu voor staat, moeten wij vrezen, en vrezen wij derhalve met groten vreze, dat het kabinet niet alleen weer niet gaat vallen (dit even afgezien van onze stelling dat dit kabinet al gevallen was voordat de bewindslieden het bordes bereikt hadden voor de groepsfoto), maar dat de godsdienswaanzinnige leugenaar Hirsch Ballin niet eens een MOTIE VAN WANTROUWEN aan zijn broek krijgt.

En het dan nog gek vinden dat "de burger" geen vertrouwen meer heeft in "de politiek".19-05-2008 20.21 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere