Godverdomme, mis!

Een dominee en een arts gaan samen golfen.Deze mop dateert nog uit de tijd dat het begrip bijstandsgolfer nog niet bestond, zodoende.

De arts heeft een tijdje niet meer geoefend en hij produceert dan ook een enorm aantal misslagen in de vorm van bogey, double bogey, en triple bogey. Ook de quadruple en quintuple bogey, als die zo heten, komen voor. Als ze niet zo heten ook. Bij elke mislukte slag roept de arts luidkeels: "GODVERDOMME! MIS!".

"Dat moet je niet doen", zegt de dominee. "Als je zo doorgaat, wordt God kwaad, en dan ben je mooi de lul". (Het taalgebruik van de dominee is voor onze jongere lezertjes aangepast aan de moderne tijd. Of heet het tegenwoordig "vet de lul"? Doch dit terzijde).

Op de achttiende hole aangekomen mept de arts de bal weer eens de struiken in en opnieuw roept de arts: "GODVERDOMME! MIS!". Onmiddellijk hierop wordt de dominee getroffen door een bliksemflits. Even blijft het stil, maar dan klinkt er een donderende stem die roept: "GODVERDOMME! MIS!"21-05-2008 20.18 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere