Niet eens ruimte voor een toetsenbord. Bekijk het dus maar

In 'I.G.L.O. gaat finale songfestival live loggen' schrijft uw en onze captain:
"[...] Zoals uit Stommeling Jones' stukje 'Oosteuropees homofestival niet live gelogd' blijkt, heeft Stommeling Jones er op voorhand niet veel zin in, maar daar zitten wij niet mee, want wij zijn de baas, dus hij heeft het maar gewoon te doen."
Het is niet onze gewoonte onze ruzies met uw en onze captain via onze stukjes uit te vechten, doch in dit geval maken wij een uitzondering. Theoretisch en juridisch heeft uw en onze captain wel gelijk. In de praktijk kan hij de pot op. Dankzij de laatste reorganisatie van onze redactieruimte zijn wij nu in een hoekje achteraf, of een achterafhoekje, zoals sommige mensen zeggen, terechtgekomen, vanwaaruit wij het Eurovisie Songfestival, zoals het Oosteuropese homofestival officieel heet, niet eens live zouden kunnen loggen, zelfs als wij dat zouden willen.

Niet alleen is er geen televisie, wat op zich al een behoorlijk nadeel is, maar ook is er op het bureau van waarachter wij zouden moeten werken niet eens ruimte voor een toetsenbord, zoals u op onderstaande foto kunt zien. Geef onze portie derhalve maar aan fikkie en uw en onze captain bekijkt het maar. Wij hebben gezegd.

Onze redactieruimte
Foto: onder deze kommervolle omstandigheden valt niet te werken. Er is niet eens ruimte voor een toetsenbord


23-05-2008 12.14 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere