Liveverslag songfestival in gevaar

Banjo, mandoline, gitaar, trompet, ukelele, klarinet
Wij hebben de weerzin die Stommeling Jones dit jaar bleek te gevoelen tegen het Eurovisie Songfestival schromelijk onderschat.

Nadat wij zijn amateuristische poging om er onderuit te komen door de situatie op zijn werkplek verkeerd voor te stellen (zie 'Niet eens ruimte voor een toetsenbord. Bekijk het dus maar') hadden weggelachen (zie 'Wel degelijk ruimte voor een toetsenbord') moet er iets bij hem geknapt zijn.

Zijn geestelijke gezondheid heeft altijd al te wensen over gelaten, maar tot nog toe was hij nooit gewelddadig geweest tegen zijn mederedactieleden, de Technische Dienst of onze stagiaire. Ook liet hij over het algemeen de meeste apparaten heel. Vanmiddag heeft hij zich echter enigszins laten gaan, met enige materiële schade tot gevolg. Verder is hij enkele aanwezigen te lijf gegaan met de halterstang waarmee hij zijn krachtoefeningen doet. Daar er echter nog een gewicht van tien kilo aan hing, wat voor Stommeling Jones best zwaar is, was dit eerder grappig om te zien dan bedreigend. Wij hebben er dan ook een foto van gemaakt.

De materiële schade is niet van dien aard dat Stommeling Jones morgenavond niet zou kunnen loggen, maar hij heeft in overspannen toestand onze redactievilla verlaten en wij vermoeden dat hij zich een poosje ergens gaat verstoppen om pas na het Eurovisie Songfestival weer op te duiken. Volgens onze stagiaire, die dinsdag de halve finale bekeken heeft, was er dit jaar trouwens "geen ene moer aan" en was het "zelfs zo slecht dat er niet eens grappen over te maken zijn". Mocht het I.G.L.O.liveverslag zaterdagavond niet doorgaan, dan weet u dus nu vast dat u er niets aan mist.

Stommeling Jones in overspannen toestand
Stommeling Jones, vlak voordat hij afreisde naar zijn onderduikadres


23-05-2008 18.32 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere