Edwin Lauxen heeft ruzie met het Leger des Heils

In onze statistieken zagen wij dat er iemand op onze webzijde terechtgekomen was vanaf www.lauxen.eu.Aangezien dat ons nix zei en wij nieuwsgierig van aard zijn, zijn wij even op de desbetreffende webzijde gaan kijken. Van wat wij daar aantroffen, werden wij niet vrolijk. De woede, de frustratie en de taalfouten spatten je tegemoet.

Voor zover de titel van de webzijde ('Het Leger des Heils trekt gezinnen uitmekaar en maakt gezinsleden KAPOT') geen weggegevertje is, maakt de inhoud van de voorpagina het wel duidelijk: Edwin Lauxen is boos op het Leger des Heils en niet zo'n beetje ook. Wij weten niet wat er van zijn verhaal allemaal waar is (maar wel dat hij zich eens zou moeten verdiepen in de spelling van het voltooid deelwoord, om maar iets te noemen, doch dit terzijde). Wij citeren:

" Vaststaande feiten.
  1. Op 11 April 2006 tussen 14:30 en 15:00 uur is Alicia Lauxen, met groots machtsvertoon vanuit school ontvoert door medewerkers van 10 voor toekomst en het A.J & R, en afgelevert bij familie Sturing te Gieten met behulp van een onder valse voorwendselen, verkregen beschikking van de kinderrechter.
  2. Alicia Lauxen is per 11 april 2006 beschadigt geraakt en wordt sindsdien ernstig in haar ontwikkeling bedreigt, ze is in een sekte beland terwijl de ouders ongelovig zijn.
  3. Op woensdag 19 april 2006 10.00 uur heeft Rechtbank Assen de O.T.S en uithuisplaatsing uitgesproken, voor een duur van 1 jaar gebasseerd op de conceptrapport van de raad voor de kinderbescherming drenthe, die op de dag van de zitting in bezit is gekomen van de ouders.
  4. Edwin Lauxen, De vader van Alicia die Alicia verzorgde en opvoedde, werdt sinds 11 april, door het leger des onheils corbon sanitaire verklaart en aangemerkt als vuurwapengevaarlijk.
  5. Edwin lauxen is in 2007 bezocht door de A.I.V.D om een standard veiligsheidsonderzoek te ondergaan, omdat zijn nieuwe vriendin werkzaam is bij de politie, Edwin Lauxen heeft een smetteloze verleden, en heeft de A.I.V.D een verklaring van geen bezwaar verstrekt.
  6. het Leger des Onheils doet alles aan om Edwin Lauxen monddood te maken, om gezichtsverlies te voorkomen, hun belang wordt boven het belang gestelt van de kinderen alswel de beide ouders.
  7. De ouders worden heen en weer geslingert als een pingpongbal tussen 3 provincies, let op: 3 rechtbanken, 3 BJZ's, 3 maal raad voor de kinderbeschermingen.
  8. Edwin Lauxen heeft geen contact meer met zijn kinderen.
  9. Er zijn ook goede mensen binnen jeugdzorg die zich ontmachtig voelen, omdat ze slechts een klein schakeltje zijn.
  10. het Leger des OnHeils is gelukt om het onafhankelijkheid en de integriteit van de gerechtelijke macht(rechtbank) in Groningen de das om te doen, door misbruik te maken van het BLINDE vertrouwen die het Leger heeft in ons land.
Hier wordt binnenkort meer over ingegaan, want ik vindt dat het leger des Onheils hiervoor aangepakt moet worden, want de rechtspraak is 1 van de belangrijkste zuilen waar ons democratie op is gebasseert. Notie: Beste Mensen, De lijst is veel langer, Wordt binnenkort bijgewerkt.
"
Naar aanleiding van genoemde webzijde en met name van deze lijst kwamen er bij ons enige vragen op, die wij hier niet allemaal zullen herhalen. De eerste vraag is, lullig genoeg, of Edwin Lauxen niet iemand kent die zijn texten even wil controleren voor hij ze online plettert (en nu niet gaan zeuren over ons eigen gebruik van de letter x, want dat is een stijlfiguur omdat wij vinden dat we die letter niet voor nix hebben, ongeacht wat de doctorandussen van het Groene Boekje daarover te zeggen menen te hebben).

De tweede, en eigenlijk de belangrijkste vraag is: "Mag het Leger des Heils zich bemoeien met de jeugdzorg?" En zo ja, met welk recht mogen die gristenhonden dat dan doen? Wel godverdegodver. In het door ons geciteerde lezen wij:

"Alicia Lauxen is per 11 april 2006 beschadigt geraakt en wordt sindsdien ernstig in haar ontwikkeling bedreigt, ze is in een sekte beland terwijl de ouders ongelovig zijn."
Andermaal godverdegodver.

Wij weten van de hele zaak verder niets af, maar alleen van het feit dat wij ons kunnen voorstellen dat de gristenhonden van het Leger des Heils zich inderdaad een functie binnen de jeugdzorg hebben toegeëigend, krijgen wij bloedgolven.

De link via dewelke men van bovengenoemde webzijde bij ons terechtgekomen was, verwijst overigens naar het stukje Gristenhonden erger dan de nazis en wij begrijpen wel zo'n beetje waarom.27-05-2008 08.41 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere