Wilders ingehaald door kikker

De afgelopen tijd, vraag ons niet precies hoe lang, heeft Wilders op de vijftiende plaats gestaan in het lijstje van termen die voorkomen in zoekacties waarmede men onze webzijde bereikt.

Het heeft er zelfs op geleken dat "wilders" de veertiende plaats zou gaan halen, maar toen wij vandaag weer eens keken, bleek ons dat "wilders" weliswaar niet meer op de vijftiende plek bivakkeert, doch niet doordat de term gestegen is, maar gedaald.

Op de vijftiende plaats staat nu het woord kikker. Het lijstje ziet er nu als volgt uit: naakt, foto, sex, naakte, van, vrouwen, gratis, naaktfoto, meisjes, bloot, neuken, origami, met, blote, kikker.

Zou Geert Wilders soms over zijn top heen zijn? We weten het niet en u heeft er andermaal helemaal nix aan, maar we wilden het toch even doorgeven.05-06-2008 17.27 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere