Bert Maalderink blijft een klootzak

Punt erbij voor Robin van Persie.

Robin van Persie werd geïnterviewd door de grootste gekwalificeerde klootzak, of de gekwalificeerd grootste klootzak, van de Nederlandse televisie, Bert Maalderink. Bert 'ik ben niet alleen een grote klootzak maar ook een zielig sukkeltje' Maalderink maakte gewag van een "geweldig Nederlands Elftal", waarop Robin van Persie (in wien wij het als een van de weinigen reeds vanaf het begin hebben zien zitten en waarvan wij denken dat hij groter zou kunnen worden dan Johan Cruijff, wat niet makkelijk is en wat wij hier wel even wilden zeggen, voor over twintig jaar, als het waar of onwaar geworden blijkt te zijn) volkomen terecht en zeer cynisch reageerde met: "toch wel geweldig?"

Wij begrepen Robin en wij zijn ook een van de weinige Nederlanders die Johan Cruijff niet alleen begrijpen, maar hem zelfs zouden kunnen corrigeren. Daar ging het echter niet om, want wij hadden als kop verzonnen: "Bert Maalderink blijft een klootzak" en dat hadden we hier ook boven gezet. De rest van het interview boeide ons niet meer, want het werd gedaan door Bert K. (waar zou die K. voor staan? Nou?) Maalderink.

Feest of niet, weg met Bert Maalderink. Onze trouwe lezers weten allebei dat wij Bert Maalderink nooit gemogen hebben. Onze nieuwe lezers kunnen zijn naam in ieder geval tegenkomen in:

Wij hebben net even gekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat er door ons nog nooit iets positiefs gezegd is over Bert Maalderink. Wij verdenken alle respondenten die wel iets positiefs over Bert Kots Maalderink te zeggen hebben of hebben gehad van verregaand sarcasme, cynisme of pogingen ons een vliegende rolling te bezorgen. Anders gezegd: dat soort mensen heeft weinig geloofwaardigheid. Weg met Bert Maalderink.09-06-2008 23.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere