Cpt. Iglo vraagt MDI om opheldering

De deense vlag
Nadat wij ons vorige stukje geplaatst hadden (zie 'Meldpunt discriminatie neemt Opinieleiders.nl op de korrel'), hebben wij de afzender van het desbetreffende rare mailtje een eposteltje gestuurd met de volgende text:
"L.S.,

Bij dezen deel ik u mede dat ik uw rare mailtje integraal op de website www.opinieleiders.nl heb geplaatst (zie http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=5119 ).

Groet,

Cpt. Iglo
"
Vervolgens hebben wij besloten de gewraakte uitingen nog eens door te kijken, aangezien wij de mogelijkheid open hielden, dat wij misschien iets verkeerd gedaan hadden en in dat geval zijn wij mans genoeg om onze fout ruiterlijk toe te geven. Wij konden echter niets vinden en vandaar dat wij de afzender van het rare mailtje nog een eposteltje hebben toegestuurd, en wel het volgende:
"L.S.,

In vervolg op mijn vorige mailtje heb ik een paar vragen.

Ik heb de gewraakte uitlatingen nog eens doorgelezen en mij wil wel even ontgaan hoe iemand zich hierdoor gediscrimineerd zou kunnen voelen en op welke wijze deze uitlatingen in strijd zouden kunnen zijn met de anti-discriminatiebepalingen uit het Wetboek van Strafrecht.

Voordat ik eventueel zou overwegen de gewraakte uitingen heel misschien te verwijderen, zou ik toch wel graag weten, waarom ik dat zou doen.

Met andere woorden: kunt u even heel duidelijk vertellen wat er volgens u precies strafbaar is aan deze uitingen?

Groet,

Cpt. Iglo

P.S. Dit mailtje wordt geplaatst op opinieleiders.nl, waarschijnlijk onder de titel 'Cpt. Iglo vraagt MDI om opheldering'.
"

Mocht men ons van de strafbaarheid onzer uitingen overtuigen, dan zullen wij eens kijken wat wij voor het 'MDI' kunnen doen. Het is ons trouwens opgevallen dat beide uitingen afkomstig zijn van Stommeling Jones, aan wiens foto je volgens ons al zou moeten kunnen zien dat je hem niet serieus kunt nemen.

Maar goed, wij hebben geen martelaarsneigingen, dus als wij gedwongen worden eerdergenoemde stukjes te verwijderen, zullen wij dat doen. Wel zullen wij dan heel hard gaan roepen dat de vrijheid van meningsuiting in het geding is, maar dat is dan ook het enige.10-06-2008 18.16 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere