Cpt. Iglo is er redelijk gerust op

De deense vlag
Wij zijn nog in afwachting van het antwoord van het MDI op onze vraag, maar in de tussentijd hebben wij ons een beetje georiënteerd op het wetboek van strafrecht, het MDI en de gewraakte stukjes, met als gevolg dat wij op NUjij.nl zojuist de volgende reactie hebben kunnen achterlaten in antwoord op een opmerking van iemand die zich Deweb noemt:
"@Deweb: een rondje bellen leert mij dat beide stukje van Stommeling Jones verdedigbaar zijn en dat deze zaak dientengevolge met een sisser gaat aflopen. Da's één.

Verder heb ik eens gekeken op de webzijde van het MDI, waar mijn oog getroffen werd door het stukje 'Joshadam onterecht vrijgesproken' op http://www.meldpunt.nl/nieuws/joshadam-onterecht-vrijgesproken . Jammer voor het MDI, maar daar gaat het MDI niet over, ook al wordt het volledig betaald door het Openbaar Ministerie. Daar hebben we de rechter voor. Nog wel. (Het zal trouwens niet de eerste keer zijn dat een rechter in hoger beroep er plotseling anders over denkt, maar dat is een heel ander verhaal).

Uit de Wikipedia ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Meldpunt_Discriminatie_Internet ) krijg ik de indruk dat de status van het MDI niet al te groot is, en aan erosie onderhevig.

Volgens mij hou ik hier wel een geinig verhaaltje aan over voor feestjes en partijen, hoewel de laatste zin uit het Wikipediastukje ( "Een ander kritiekpunt is dat de stichting geheime dossiers over personen aanlegt zonder dit te melden bij het College Bescherming Persoonsgegevens[2].") mij een beetje ongerust maakt.

Maar ach, toen de BVD nog bestond, was ik ook altijd al verdacht, dus waar lullen we dan over.
"
Dat neemt allemaal niet weg dat we het een raar zaakje vinden en nog steeds rekening houden met de mogelijkheid dat iemand probeert een heel flauwe verlate 1aprilgrap met ons uit te halen. Nou, daar zijn we dan met open ogen ingestonken en we kunnen er niet om lachen, want het is zonde van iedereen zijn tijd.

10-06-2008 23.54 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere