Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) zwijgt

De deense vlag
Wij hebben gisteren het MDI om opheldering gevraagd, maar het MDI heeft merkwaardigerwijze niet per ommegaande gereageerd.Weliswaar maken wij ons niet echt zorgen, maar als wij, dat wil zeggen Stommeling Jones, iets strafbaars gedaan hebben, willen wij wel graag weten wat dan wel. Daarom hebben we het MDI maar even een herinneringsmailtje gestuurd, en wel als volgt:
"L.S.,

Gisteren heeft u mij een mailtje gestuurd met de mededeling dat ik twee stukjes van mijn webzijde zou moeten halen.

Hierop heb ik u een mailtje teruggestuurd met de vraag: "kunt u even heel duidelijk vertellen wat er volgens u precies strafbaar is aan deze uitingen?"

Tot op dit moment heb ik daar nog geen antwoord op gehad, wat mij bevreemdt, daar u in uw mailtje deed alsof het een uitgemaakte zaak was. Het hoeft dan toch niet zo gek lang te duren om mijn vraag te beantwoorden?

Het kan natuurlijk zijn, dat u het op dit moment vreselijk druk heeft en aan het serieus beantwoorden van uw mail niet toekomt. Kunt u mij in dat geval ten minste even laten weten dat u mijn berichten ontvangen heeft en op welke termijn ik uw antwoord mag verwachten?

U begrijpt hopelijk dat ik de gewraakte uitingen niet op opinieleiders.nl zou hebben toegelaten als ik had gedacht dat ze strafbaar waren en dat enige uitleg uwerzijds niet alleen zeer op zijn plaats, doch ook onontbeerlijk is, opdat ik mij kan beraden op mijn eventuele volgende stap. Te weghalen of niet te weghalen, dat is de vraag.

Groet,

Cpt. Iglo
"


11-06-2008 15.25 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere