Van onze organen blijven ze godverdomme af

StommelingJones
Wij zijn in de dagelijkse omgang misschien soms de kwaadsten niet, maar wij zijn wel misanthroop.Wat ons betreft, kan de hele mensheid doodvallen. Liever vandaag dan morgen en liever gisteren dan vandaag. Dat er na onze dood dus iemand aan de haal zou gaan met onze gezonde organen, voorzover wij die dan nog hebben, is ons een gruwel. Vandaar dat wij bij het lezen van het onderstaande bericht meteen bloedgolven kregen:
" De commissie die minister Klink van Volksgezondheid adviseert over orgaandonatie ziet veel heil in een systeem waarbij mensen automatisch donor worden, tenzij ze duidelijk maken dat ze dat niet willen. Voorzitter Jan Terlouw van de commissie voorziet dan in vijf jaar tijd een toename van het aantal orgaandonaties met 25 tot 50 procent.
Deze week lekte al uit dat minister Klink niets ziet in het geen bezwaar-systeem. Hij vindt dat toestemming nodig blijft; wie niets heeft aangegeven, laat de keus aan de nabestaanden. De commissie noemt dat een schijnoplossing.
Terlouw zou zijn advies woensdagmiddag aan Klink aanbieden, maar de commissie heeft het alleen aan de pers gepresenteerd. Gezien de verschillen van inzicht was overhandiging aan Klink een farce geweest, vindt Terlouw.
"
Aan Jan Terlouw hebben wij trouwens altijd al een schijthekel gehad, wat het er natuurlijk niet beter op maakt.

[BERICHT AAN ONZE NABESTAANDEN: Als Jan Terlouw nog leeft na ons overlijden, mag u proberen hem te smoren met onze lever. Die moet er groot genoeg voor zijn. U mag ons ook in ons geheel aan de straat zetten met een worst in onze reet, want dan slepen de honden ons wel weg. Zie maar.]12-06-2008 00.24 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere