Stommeling Jones ernstig geblesseerd

Stommeling Jones op zijn ploffietsje
Onmiddellijk na de wedstrijd Nederland - Frankrijk (4 - 1) is onze gewaardeerde redacteur Stommeling Jones ernstig geblesseerd geraakt.

Hij had luid toeterend willen gaan rondrijden, maar daar hij niet in het bezit is van een rijbewijs, durfde hij dat niet met een auto te doen. Daarom koos hij voor zijn ploffietsje in combinatie met een signaalhoorn in Bes, omdat die een net iets diepere toet heeft dan een signaalhoorn in C, wat hier niet zo ter zake doet. Hij is ook niet in het bezit van een ploffietscertificaat en zelfs niet van een bromfietscertificaat of een brommercertificaat, laat staan van een motorrijbewijs.

Om kort te gaan: nog voor hij toet had kunnen doen is hij met zijn zatte kop op de hoek van de straat op een paaltje geklapt, waarbij hij nog blij mocht wezen dat hij zijn toeter wel in de hand, maar niet voor de mond had, want dat had hem zijn tanden gekost.

En nu hebben we godverdomme net gewonnen en staat die kuttekop van een Maalderink godverdomme al weer pseudokritisch tegen Wesley Sneijder aan te zeiken. Hup Wesley: SLAAN! SLAAN! NU! Helaas, Wesley blijkt minder in feeststemming dan wij.

Maar goed. Wij gaan nu zuipen.13-06-2008 22.42 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere