Hoera voor de Zoon van de Zon

In ons stukje 'Wel godverdegodverdegodverdegodverdegodverdegodver: Kim Il Godverdekroket' hebben wij ons negatief uitgelaten over onze vooral door hemzelf zeer gewaardeerde premier.Dat het ook anders kan, bewijst een reactie op NUjij.nl en wel de volgende, bij 'Premier Balkenende wint van Frankrijk. Hoera voor de zoon van de zon' (En ".ZNW" zijn wij natuurlijk zelf, maar dat wist u al lang):
"Zonder de ZOON VAN DE ZON hadden wij het niet gered! LANG LEVE PROF. DR. MR. IR. J. P. BALKENENDE, die ons HEEFT LEREN VOETBALLEN, en ZONDER WIE DIT ALLES ONMOGELIJK WAS GEWEEST! VERGETEN ZIJN ZIJN BLUNDERS! VERGETEN ZIJN ZIJN ONGENEESLIJKE DOMHEID! VERGEVEN IS ZIJN KLUNZIGHEID!

Weg met de kniesoren die aan ZIJN ONFEILBAARHEID durven twijfelen. Weg met hen die HEM iets anders dan ALMACHTIG durven noemen!

BALKENENDE HEEFT HET GEDAAN! BALKENENDE EN BALKENENDE ALLEEN!

Hij heeft de datum van de finale al IN ZIJN AGENDA staan.

Als NEDERLAND EUROPEES KAMPIOEN wordt, hebben wij dat te danken aan PROF. PROF. MR. MR. DR. DR. J.P. BALKENENDE, en aan NIEMAND ANDERS!

Dat u het maar even weet.
"


14-06-2008 00.03 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere