ERT-world over voetbal: een aanrader

Stommeling Jones
Wij hebben een onverklaarbare hoofdpijn en het gevoel dat we even weg geweest zijn, maar wij kunnen u desondanks vertellen dat wij nog zitten na te genieten van de wedstrijd Nederland - Frankrijk, die Nederland gewonnen heeft.

Wij zitten zelfs heel vreselijk na te genieten, of te nagenieten, maar zeker niet tena genieten, want wij zijn hier zo'n beetje de talenman en wij kijken naar ERT-world. ERT-world is de zender die bij ons op de kabel is gekomen in plaats van de Turk,wat wel vervelend is, want daardoor kunnen wij niet meer naar Sesamstraat in het Turks kijken, maar dat is een heel ander verhaal.

ERT-world zend uit in het Grieks. En ERT-world analyseert nu nog (1.30 uur, zaterdag) de wedstrijd Nederland - Frankrijk. Wij hebben op het Gymnasium Grieks geleerd, maar dat ging nooit over voetbal, dus hier kunnen wij geen woord van volgen (behalve Gallia, wat Frankrijk betekent, en wat spelersnamen, alsmede Gollandia, of zoiets) en wij zijn geheel en al gefascineerd. De oranje en blauwe pijltjes, cirkels en stippellijnen schieten over het scherm alsof het nix is, terwijl zegge en schrijve zeuven (jazeker, ZEUVEN) personen hun licht over de bijbehorende spelsituaties laten schijnen.

Dan ben je toch blij dat je er geen woord van begrijpt, want de pijltjes, cirkels en stippellijnen hebben werkelijk niets te maken met de vervolgens getoonde spelsituaties, dus dat is lachen. Wij weten niet of de grieken van ERT-world denken dat Nederland kampioen gaat worden of niet, maar wij kunnen u wel vertellen dat wij van de enige vrouw in het gezelschap een spontane erectie kregen, waar wij nu even iets aan gaan doen.14-06-2008 01.24 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere