Wosjem Tsjasov, nieuw op Opinieleiders.nl

Naar aanleiding van de Jeepeekreukelpropagandaposter van Stommeling Jones, zijn wij benaderd door Wosjem Tsjasov, met de vraag of hij niet voor ons mocht schrijven.

Toen wij vroegen waarom wij dat goed moesten vinden, antwoordde hij: "omdat ik zojuist van NUjij.nl ben afgeflikkerd wegens te veel enthousiasme voor onze gewaardeerde premier Mr. Dr. Dr.h.c. J.P. 'zoon van de zon' Balkenende."

Nu is elke vorm van enthousiasme voor Jeepee Kreukel ons al te veel, dus wat dat betreft waren wij gaarne bereid de heer Tsjasov onmiddellijk het bos in te sturen, maar wij waren toch een beetje nieuwsgierig en hebben hem gevraagd ons de gewraakte uiting toe te sturen, wat hij gedaan heeft, inclusief het mailtje van de NUjij.nlredactie. Eerst het mailtje:

" Beste Wosjem Tsjasov,

Zou u niet langer overdadig gebruik willen maken van capslock in uw reacties? Dit gaat tegen de huisregels van NUjij in.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Redactie NUjij "

Nu de gewraakte text:
"Balkenende lozen? Dat nooit! Balkenende is de ZOON VAN DE ZON en zonder de ZOON VAN DE ZON hadden wij het niet gered! LANG LEVE PROF. DR. MR. IR. J. P. BALKENENDE, die ons HEEFT LEREN VOETBALLEN, en ZONDER WIE DIT ALLES ONMOGELIJK WAS GEWEEST! VERGETEN ZIJN ZIJN BLUNDERS! VERGETEN ZIJN ZIJN ONGENEESLIJKE DOMHEID! VERGEVEN IS ZIJN KLUNZIGHEID!

Weg met de kniesoren die aan ZIJN ONFEILBAARHEID durven twijfelen. Weg met hen die HEM iets anders dan ALMACHTIG durven noemen!

BALKENENDE HEEFT HET GEDAAN! BALKENENDE EN BALKENENDE ALLEEN!

Hij heeft de datum van de finale al IN ZIJN AGENDA staan.

Als NEDERLAND EUROPEES KAMPIOEN wordt, hebben wij dat te danken aan PROF. PROF. MR. MR. DR. DR. J.P. BALKENENDE, en aan NIEMAND ANDERS!

Dat heb ik zelf gezien op Studio Stort. De ZOON VAN DE ZON zei het zelf en HEM geloof ik.
"
Als gevolg van deze text hebben wij besloten Wosjem Tsjasov een kans te geven. Voorlopig mag hij posten in de categorieën 'Ministers' en 'Reclame'. Wij zijn reuze benieuwd.

15-06-2008 18.41 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere