Jan-Peter Balkenende wint Le Mans

De ZOON VAN DE ZON heeft het weer gedaan. Nadat HIJ het op zich genomen heeft het Nederlands Elftal Europees Kampioen te maken, wat HEM gegarandeerd gaat lukken, heeft hij ook nog kans gezien de vierentwintiguursrace van Le Mans te winnen.

Hoe doet HIJ het toch? Terwijl HIJ in verband met verschillende crises, politiek en economisch, werkweken maakt van vierhonderd uur, in plaats van de gebruikelijke minder dan veertig waar minder GODDELIJK GEZEGENDE mensen het mee moeten doen, blijkt HIJ ook nog in staat heel Europa door te vliegen om ploeterende stervelingen te vertellen hoe zij hun sport moeten bedrijven.

Aan de vooravond van de wedstrijd in Le Mans publiceerde de Telegraaf een foto waarop de ZOON VAN DE ZON was afgebeeld, in gesprek met Jos Verstappen (Jos Wie?) en inmiddels is ook het bericht verspreid dat Jos Verstappen gewonnen zou hebben. Maar wij weten beter.

HIJ heeft het gedaan. HIJ en HIJ alleen. Vierentwintig uur achter elkaar heeft deze ONSTERFELIJKE HELD PERSOONLIJK die auto bestuurd. En terwijl HIJ daarmee bezig was, heeft HIJ ook nog kans gezien het land te leiden en de partijcongressen van PvdA en CU naar ZIJN HAND te zetten.

HIJ is GEWELDIG. HIJ is de ZOON VAN DE ZON.

Triootje met Jan Peter Balkenende
Foto: De ZOON VAN DE ZON poseert met de twee monteurs die HEM bij zijn overwinning geholpen hebben, hoewel HIJ het zonder hulp ook wel had afgekund


16-06-2008 11.26 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere