De ZOON VAN DE ZON is overal

De ZOON VAN DE ZON is niet alleen ALMACHTIG, HIJ is nog ALOMTEGENWOORDIG ook.Die man, voor zover je HEM een man durft te noemen natuurlijk, maakt niet alleen in ZIJN eentje het Nederlands Elftal Europees Kampioen (vanavond wordt het trouwens 10-0, tenzij HIJ niet op de tribune zit), terwijl HIJ en passant Le Mans wint, neen, HIJ gaat ook nog met feestvierende stervelingen op de foto, ondanks het feit dat HIJ feitelijk al in het vliegtuig naar een nieuwe HELDENDAAD zit. HIJ is GEWELDIG. HIJ is de ZOON VAN DE ZON. Ziehier de foto's en het bijbehorende tekstje van de Telegraaf:
"

Balkenende feest mee in Bern

AMSTERDAM

Goededag redactie van De Telegraaf

We waren met zijn tweeën naar Bern afgereisd en waren net lekker aan het zuipen in het centrum van de stad, komt tot onze verbazing onze grote vriend Jan Peter Balkenende langs lopen. En hij was zo vriendelijk om met ons 2 op de foto te gaan. Ik vond dat wel tof van hem en hoop dat jullie hier iets mee kunnen doen.

Groeten,

Bastiën en Kevin "

Plaatje[[image:lulletjerozewater2.jpg:Onze gewaardeerde premier:inline:0]] 

Waar haalt HIJ de energie vandaan, zo vraagt u zich af. Welnu: HIJ is niet alleen ALMACHTIG, maar HIJ heeft ook bewezen dat koffie niet slecht voor de mens is. Als HIJ die energie niet al gehad had, had HIJ hem uit de koffie kunnen halen. Op nu.nl hebben ze niet voor niets ZIJN BEELTENIS geplaatst bij de kop 'Koffie minder slecht dan gedacht'. HIJ is GEWELDIG. HIJ DRINKT KOFFIE. DRINKT ALLEN UW KOFFIE in ZIJN NAAM.

[[image:zoonvandekoffie.jpg:Onze gewaardeerde premier:center:0]]17-06-2008 17.57 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere