Islamisering van Nederland loopt de spuigaten uit

Stommeling Jones
De islamisering van Nederland neemt hand over hand toe en loopt zo langzamerhand de spuigaten uit.Inmiddels is zelfs de redactie van het I.G.L.O.log erdoor getroffen. Onze stagiaire blijkt namelijk in het diepste geheim haar dochtertje voor te bereiden op een islamitische toekomst. De peuter moet zelfs al aan de boerka (kan ook een burka of burqa zijn en misschien zelfs een boerqa, daar willen we af wezen).

Omdat wij ernstig rekening hielden met de mogelijkheid dat u ons niet zou geloven, hebben wij onze verborgen camera gebruikt (wat nog helemaal niet meeviel, daar het ons uren gekost heeft om hem te vinden, zo goed hadden wij hem verborgen, hahahahahaha. Sorry) en een filmpje gemaakt van de desbetreffende peuter in de desbetreffende klederdracht. Kijkt en huivert.

WIJZIGING 5 januari 2011: Het filmpje is verplaatst en is nu te bekijken bij het stukje 'Boerkaverbod'.

21-06-2008 13.06 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere