De ZOON VAN DE ZON heeft hier een bedoeling mee

Nederland heeft verloren.De ZOON VAN DE ZON, WIENS wegen ondoorgrondelijk zijn, zat niet op de tribune. De ZOON VAN DE ZON had ons beloofd dat Nederland Europees Kampioen zou worden.Plaatje Wij hadden alle vertrouwen in de ZOON VAN DE ZON, WIENS wegen ondoorgrondelijk zijn, en wij vonden het in eerste instantie vreemd dat wij HEM bij een vorige wedstrijd niet op de tribune zagen, maar vervangen zagen wezen door minister Rouvoet, die niet in ZIJN schaduw kan staan, die HIJ, als ZOON VAN DE ZON natuurlijk ook niet heeft. Wij dachten toen dat de ZOON VAN DE ZON ons duidelijk wilde maken dat HIJ minister Rouvoet als zijn leerling, volgeling, discipel of voetveeg beschouwde: de ZOON VAN DE ZOON VAN DE ZON, als het ware.

Vanavond zagen wij echter zelfs de ZOON VAN DE ZOON VAN DE ZON niet op de tribune. Slechts die bolle van Oranje en zijn Argentijnse vrouw (eventuele lelijke woorden moet u zelf maar verzinnen en dat kunt u vast wel) waren lachend aanwezig. Daarvan kregen wij al bloedgolven (die wij ook gehad zouden hebben als ons dat niet was voorgeschreven door de meneer die wij moeten aanduiden als 'uw en onze captain'), maar toen wisten wij nog niet wat wij nu weten: de ZOON VAN DE ZON en de ZOON VAN DE ZOON VAN DE ZON moeten het geweten hebben.

Immers: de ZOON VAN DE ZON is almachtig, alwetend en alomtegenwoordig. Als HIJ wegblijft, stuurt hij de ZOON VAN DE ZOON VAN DE ZON. Behalve als hij weet dat er een ramp volgt. Dan stuurt hij de zoon van iemand die het Nederlandse volk besteelt. En de vrouw van de zoon van iemand die het Nederlandse volk besteelt. Als HIJ zelf op de tribune had gezeten, had het Nederlands elftal gewonnen. Dat HIJ ervoor gekozen heeft, het Nederlands Elftal te doen verliezen met de 'kroonprins' op de tribune, heeft dus betekenis.

HIJ zegt hiermede: deze kroonprins en zijn vrouw zijn niets waard. HIJ zegt hiermede: schijt aan deze kroonprins en zijn vrouw. HIJ zegt hiermede: LEVE DE REPUBLIEK! HIJ zegt hiermede: het Nederlandsche volk moet zich niet langer laten naaien. HIJ zegt hiermede: LEVE DE REPUBLIEK!

Een republiek kent een gekozen president. HIJ wil de republiek. HIJ is jong en onbezonnen, maar ook alwetend, almachtig en alomtegenwoordig. Wij stemmen dus op de ZOON VAN DE ZON bij de eerste Nederlandsche presidentsverkiezingen. HIJ zou Oranje Europees Kampioen maken. HIJ heeft dat niet gedaan. HIJ heeft altijd gelijk, want HIJ is geweldig en HIJ is de ZOON VAN DE ZON.

Dat collega Stommeling Jones vrienden heeft in Rusland en net op het balkon van de redactievilla heeft staan toeteren doet aan het voorgaande niets af, maar het schijnt wel te willen zeggen dat de hele I.G.L.O.redactie vanaf nu voor Rusland is. Nu ja, dat moet dan maar. Zo lang het maar niet de Sovjetunie is.

Onze redactievilla
Foto: redactievilla met balkon. Stommeling Jones heeft net staan toeteren en nu gaan wij over tot de orde van de dag.21-06-2008 23.28 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere