De ZOON VAN DE ZON zorgt voor orde en tucht

Sinds het eerste kabinet dat onder ZIJN leiding stond, heeft de ZOON VAN DE ZON de nadruk gelegd op normen en waarden.

De ZOON VAN DE ZON heeft ervoor gekozen ZIJN normen en waarden aan Nederland op te leggen en dat is ZIJN goed recht, want HIJ is de ZOON VAN DE ZON, HIJ is GEWELDIG, HIJ is ALMACHTIG en HIJ is ALOMTEGENWOORDIG. Van ZIJN ALMACHT en ZIJN ALOMTEGENWOORDIGHEID maakt de ZOON VAN DE ZON echter geen gebruik. Waarom niet? Omdat ZIJN WEGEN ONDOORGRONDELIJK zijn en dat ook moeten blijven.

Door deze aanpak van de ZOON VAN DE ZON zijn er nog steeds mensen die allerlei lelijke dingen zeggen en denken dat ze dat mogen. Deze mensen roepen om vrijheid van meningsuiting en vinden dat beledigen moet mogen. Dat is slecht. Er is namelijk maar één mening die geuit zou moeten mogen worden en dat is ZIJN mening. Mensen die een andere mening hebben, moeten worden opgenomen in een psychiatrische instelling, totdat zij genezen zijn en ZIJN mening zijn toegedaan.

De ZOON VAN DE ZON heeft er echter vooralsnog voor gekozen deze gekken op vrije voeten te laten en alleen de ergsten heel voorzichtig op hun dwalingen te wijzen. Enige tijd geleden lieten de gekken massaal van zich horen toen de gevaarlijke gek Gregorius Nekschot werd gearresteerd en vandaag is het weer raak, maar nu met de gevaarlijke gekken van Geenstijl. Die zijn "ontboden aan het bureau" en schreeuwen nu moord en brand.

Foei. De politie doet slechts haar plicht en als de ZOON VAN DE ZON vindt dat Geenstijl geen lelijke dingen mag roepen, heeft de ZOON VAN DE ZON groot gelijk. "Ontboden aan het bureau". Ha. Het mocht wat. De ZOON VAN DE ZON is zonder meer bij machte om via een van ZIJN profeten, in dit geval minister Hirsch Ballin, de stekker uit Geenstijl te trekken en dat de ZOON VAN DE ZON dat niet doet, is weer eens een bewijs van ZIJN GROOTMOEDIGHEID en ZIJN BEGRIP voor de dwalenden.

LEVE de ZOON VAN DE ZON. Weg met de vrijheid van meningsuiting. Iedereen moet zich fatsoenlijk gedragen en het is aan de ZOON VAN DE ZON om te bepalen wat fatsoenlijk is. ZIJN DIENAREN hoeven slechts ZIJN bevelen uit te voeren.

De zoon van de zon zegt:24-06-2008 14.51 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere