Tüterturken

voetbalplaatje
televisie
De sukkels van Wijblijvenhier.nl hebben een ongetwijfeld grappig bedoeld stukje geplaatst onder de titel 'Tüterturken', met daarin de zinsnede: "U kunt de tüterturken (Turks voor toeterturken) namelijk letterlijk een handje helpen".Uw captain zou uw captain niet zijn als hij dat zomaar had laten passeren, wat hij dan ook niet gedaan heeft. Uw captain is zo vrij geweest de volgende reactie achter te laten op genoemde webwerf:
" Tüterturken kan nooit Turks zijn. Ten eerste heeft het Turks geen meervoud op "en" en ten tweede komen de ü en de u nooit in hetzelfde woord voor. Het woord dat u zoekt, is vermoedelijk "klaksontürkler", of zoiets, maar dat bestaat ook niet.

Gelukkig hebben de Turken vanavond geen reden om te toeteren, want ze verliezen met een nulletje of vijf, wat dit probleem geheel academisch maakt.
"
Wij weten overigens niet of drs. Kopsterk vanavond kijkt, maar mocht dat wel het geval zijn, dan hopen wij van hem weer zo'n echt wetenschappelijk stuk te ontvangen, waarin dan de vraag beantwoord wordt of de Turkse en Duitse spelers niet ook gewoon mietjes zijn. Zelf gaan wij een dvdtje kijken, maar dat is een heel ander verhaal.

25-06-2008 20.10 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere