Stommeling Jones opnieuw ernstig geblesseerd

Stommeling Jones op zijn ploffietsje
Onmiddellijk na de wedstrijd Duitsland - Spanje(0 - 1) is onze gewaardeerde redacteur Stommeling Jones wederom ernstig geblesseerd geraakt.

Na de vorige keer leek het hem, zelfs met zijn zatte kop, geen verstandig idee om te toeteren onder het rijden, of te rijden onder het toeteren, want daar was iets mee, wist hij nog. Vandaar dat hij er na het laatste fluitsignaal de voorkeur aan gaf om op het balkon van onze redactievilla te gaan staan en vandaaraf met een heusche trompet (waar hij die vandaan had, is ons een raadsel) te gaan staan toeteren (hoempapa, hoempapa, hoempapapaa, in de bergen van Zwitserland, jodelahiehee, of zo. André van Duin heeft er lang geleden over gezongen, maar dat is een heel ander verhaal).

Onze redactievilla
Foto: redactievilla met balkon. Zo hoog is het helemaal niet
Nadat hij er in geslaagd was een voetballied van Monty Python (iets over de Gele Rivier, als wij hem goed begrepen, "and Shanghai is the port. And Yangtse is the river that we all support!") tot een gematigd goed einde te brengen, liet hij zijn mondstuk van het balkon vallen. De sukkel. Daar moet je dan dus niet achteraan duiken. Als je zo dronken bent, moet je je op het balkon niet eens bukken.

Van de door hem voorziene en geplande zegetocht door de buurt (hadden we al gezegd dat hij heel erg voor Spanje was?) is dus niets meer gekomen.

Mocht u degene zijn die zijn trompet aan Stommeling Jones heeft uitgeleend: was het een dure? Stommeling Jones is er namelijk bovenop gevallen, zodat er nu een deukje in zit. En de plekken waar geen deukje zit zijn verbogen. Dan weet u dat vast.29-06-2008 23.28 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere