Mugabe, de veelkleurige held

Mr. Prof. Dr. Dr. Dr. Mr. Prof. J.P. Balkenende is de enige echte ZOON VAN DE ZON, laat daar geen misverstand over bestaan.

De ZOON VAN DE ZON, die er vandaag bijvoorbeeld weer voor gezorgd heeft dat DE ZON schijnt en dat wij allen, als wij vanuit onze kantoorgebouwen naar buiten kijken, begrijpen dat wij het allemaal niet voor niets doen. De economie moet immers blijven draaien en wij moeten in het zweet onzes aanschijns ons brood verdienen, opdat wij voldoende belasting kunnen betalen om de ZOON VAN DE ZON, ZIJN vrienden, ZIJN vriendinnen, ZIJN vage kennissen en anderen die het HEM behaagt heel veel geld te geven, heel veel geld te geven.

ZIJN koningin bijvoorbeeld. ZIJN koningin krijgt van ons allemaal €7,00 (zeuven uiri) per jaar en dat is te geef. Als HIJ het wil, kan dat ook best €70,00 (zeuventig uiri) worden, want HIJ is GEWELDIG, HIJ is ALMACHTIG en HIJ heeft het goed met ons voor. Niet voor niets leidt HIJ nu al veertig jaar ons land. Wat zegt u? Is dat niet zo? Lijkt het alleen maar een eeuwigheid? FOEI! SPOTTERNIJ! NIEMAND SPOT ONGESTRAFT MET DE ZOON VAN DE ZON. ZIJN TOORN ZAL U TREFFEN!

Hm. Eigenlijk wilde ik u alleen maar wijzen op het eigenaardige feit dat er mensen zijn die een andere held hebben dan de ZOON VAN DE ZON. Dat HIJ die mensen niet alleen in leven laat, maar zelfs niet in strafkampen laat opsluiten, getuigt van ZIJN goedertierenheid.

Het zou trouwens zomaar kunnen dat Arty Marty, wiens stukje 'een veelkleurig weblog' de aanleiding is voor de onderhavige overpeinzingen, binnenkort bezoek krijgt van boze aanhangers van Mugabe, want je kunt van Mugabe veel zeggen, maar niet dat hij gevoel voor humor heeft, dacht ik zo. Dat heeft Mugabe dan niet gemeen met Mr. Prof. Dr. Dr. Dr. Mr. Prof. J.P. Balkenende, de enige echte ZOON VAN DE ZON, die natuurlijk een schitterend gevoel voor humor heeft en om wiens grappen wij dan ook altijd onbedaarlijk moeten lachen.Plaatje

01-07-2008 11.18 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere