Humorloze klootzak mag niet op NUjij.nl

Ons vorige stukje, 'Die haalt de Olympische Spelen niet' was niets meer of minder dan een ontzettend flauwe grap.Zoals gebruikelijk hadden we een linkje geplaatst op NUjij.nl, en wel hier. Zoals u ziet, was de eerste reactie van ene WouterV: "NU niet --> onzin".

Nu hadden wij gisteren deze WouterV leren kennen als een humorloze klootzak, met als gevolg dat wijzelf reageerden met: "Ach kijk, de humorloze klootzak slaat weer toe". Hierop zei de humorloze klootzak: "Dus op die manier gaan we met elkaar om op nujij.....", waarop wij antwoordden: "Niet 'we met elkaar'. Ik met humorloze klootzakken".

In een van zijn volgende mededelingen zei de humorloze klootzak: "By the way: heb je gescheld even gemeld bij de redactie. Beetje abnormaal vindt je niet?" U mag drie keer raden wat wij daarop zeiden, maar als u niet zegt: "Ik vind het niet abnormaal om een humorloze klootzak een humorloze klootzak te vinden", zit u ernaast.

U kunt onze woorden niet controleren op NUjij.nl, want de redactie van NUjij.nl heeft ze verwijderd. Daarop hebben wij voor de humorloze klootzak het volgende bericht ingeklopt: "Gefeliciteerd. Ben je nu blij?" Hij heeft nog niet geantwoord.Plaatje15-07-2008 13.42 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere