Google, de hondelulle van de week

Omdat wij even wilden kijken naar een reactie op het noodlijdende forum van Groenlinks en omdat wij van het noodlijdende forum van Groenlinks al lang geleden een ipban gekregen hebben, hadden wij even gebruik gemaakt van een proxy.Vervolgens wilden wij via Google iets zoeken, zoals we dat wel vaker doen, en hadden we vergeten de proxy uit te schakelen. Hierop verscheen de volgende mededeling:
"Het spijt ons...

... maar uw zoekopdracht lijkt erg op een geautomatiseerd verzoek van een computervirus of spywaretoepassing. Om onze gebruikers te beschermen, kunnen we uw verzoek op dit moment niet verwerken.

We zullen uw toegang zo snel mogelijk herstellen, dus probeer het snel opnieuw. Als u vermoedt dat uw computer of netwerk is geïnfecteerd, kunt u in de tussentijd een viruscontroleprogramma of spywareverwijderingsprogramma uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw systemen geen virussen en andere schadelijke software bevatten.

Als u deze foutmelding voortdurend ontvangt, kunt u het probleem mogelijk verhelpen door uw Google-cookie te verwijderen en de startpagina van Google opnieuw te bezoeken. Ga naar de online ondersteuning van uw browser voor browserspecifieke instructies.

Als uw gehele netwerk hierdoor wordt getroffen, kunt u meer informatie vinden in het Helpcentrum voor de zoekmachine van Google.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we u gauw weer zullen terugzien op Google.
"
Als Google zijn zaakjes niet goed voor elkaar heeft, is dat niet onze schuld en van dit soort mededelingen, waaruit wij dan zouden moeten concluderen dat het aan ons ligt, worden wij altijd erg boos. Vandaar dat wij bij dezen Google uitroepen tot Hondelulle van de Week. We zijn trouwens vergeten wat we wilden zoeken, maar dat is een heel ander verhaal.

17-07-2008 10.58 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere