GeenStijl doet huilie huilie

StommelingJones
De hondelulle van Geenstijl
GeenStijl is een beetje zielig.Nou, zeg maar gerust erg zielig. GeenStijl is jaren geleden een poosje populair geweest bij mensen die dachten dat er achter het irritante stijltje van GeenStijl misschien iets van substantie zou kunnen schuilgaan.

Helaas bleek dat niet het geval. De puberale dertigers en veertigers van GeenStijl, die vooral voor hun leeftijdsgenoten bezig zijn, hebben de boel verkocht aan de De Telegraaf, maar het irritante stijltje en het volslagen gebrek aan inhoud zijn gebleven. Het is dan ook uiterst merkwaardig dat de krant voor gemankeerd pseudointellectueel Nederland onlangs meende iets te moeten zeggen over de "GeenStijlgeneratie". Er bestaat helemaal geen "GeenStijlgeneratie". De scholieren voor wie GeenStijl zogenaamd bedoeld is, kennen GeenStijl niet eens, daar ze het veel te druk hebben met Youtube, MSN en Hyves, om maar eens iets te noemen.

Bij GeenStijl heeft men de zinloze opmerkingen van de De Volkskrant aangegrepen voor een huilebalkerige stukje, getiteld 'GeenStijl klaagt Volkskrant aan'. Ach gut.

"Wij zijn het namelijk zat dat onze achterban stelselmatig door een klein clubje linksmensen wordt neergezet als halve zolen."
Tssk. Ach jee, wat naar nu. Maar om het in het stijltje van GeenStijl te zeggen: GeenStijl doet huilie huilie.

21-07-2008 13.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere