Mr. Bean's Holiday

Hoewel wij hier nooit vakantie hebben, behalve als we vakantie hebben, hebben wij wel vaak het vakantiegevoel, vooral als we vakantie hebben.Hm. Dat had overtuigender gekund, vooral als we geweten hadden wat we wilden zeggen. Hoe het ook zij: onze vaste columnist annex filmrecensent heeft de volgende text aan de door hem onderhouden filmpagina toegevoegd, in de categorie 'leuke films voor wie niets beters te doen heeft':
"

Mr.Bean's Holiday

Rowan Atkinson is opnieuw Mr Bean. In de eerste Beanfilm praatte Mr Bean te veel. Dat is hier verholpen. Er gaat van alles voorspelbaar mis en het verhaal is niet geweldig. Toch zitten er weer een paar leuke grappen in. Ook een paar tekenfilmmomenten, waarin fysiek malheur niet zo desastreus uitpakt als in de werkelijkheid het geval zou zijn geweest. Het einde is leuk en door de beelden van Frankrijk krijg je zelf ook een vakantiegevoel.
"


23-07-2008 11.21 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere