Sextape Geert Wilders gelekt

Stommeling Jones als kamerclown
Wij hadden al een tijdje nix meer van Geert Wilders gehoord en kregen eerlijk gezegd ook een beetje de indruk dat de belangstelling voor deze geestelijke dwerg een beetje tanende was.

Maar het is komkommertijd en in komkommertijd komen er altijd van die typische komkommertijdberichten in de publiciteit. Zo ook het volgende bericht: ''PVV'ers waarschuwden voor Fitna''. Hierin lezen wij onder andere:

"Drie PVV'ers zouden onafhankelijk van elkaar naar Joustra zijn gegaan om te melden dat de inhoud van Fitna explosief zou worden. Ook de informatie dat Wilders de koran zou verbranden en verscheuren kwam van hen, zo zegt een bron dichtbij de veiligheidsdiensten tegen Elsevier."
De film Fitna stelt geen reet voor, zoals wij al meteen gezegd hebben:
"Het prutsfilmpje van Geert Wilders is namelijk dermate slecht dat wij van een onzer correspondenten in het onderwijs hoorden dat een zijner leerlingen, van Marokkaanse komaf, zei: "Wat een waardeloze powerpointpresentatie. Dat doe ik zelfs beter". Let op het gebruik van het woord "zelfs". Wij hebben het flauwekulfilmpje gezien en wij kunnen u vertellen: er is geen reet aan."
Het nieuwe bericht over die PVV'ers die voor Fitna gewaarschuwd zouden hebben, is volgens ons niets meer of minder dan een beetje een lullige poging om het gebrek aan succes van die film nog een beetje uit te melken, als u begrijpt wat wij bedoelen.

Op NUjij.nl lazen wij bij ''PVV'ers waarschuwden voor Fitna'' de volgende reactie (reactie nr. 7, van kopkop): "leuk proefbalonnetje ome Geert, mijn complimenten je gaat voorruit. wanneer laat je nou leuke sextape lekken ...................." (Spelfouten en interpunctie geheel voor rekening van kopkop).

Die sextape is echter allang gelekt.'Fitna, the Movie' is immers niets meer of minder dan een filmpje waarin Geert Wilders lekker aan het masturberen is en dat op amateuristische wijze in beeld brengt. Ja toch? Niet dan?23-07-2008 13.03 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere