Vuile schopper traint bij AZ

Stommeling Jones
Edgar Davids is een vuile schopper, waarvan wij vinden dat hij voor het leven geschorst en opgesloten zou moeten worden.

Wij waren dan ook blij met de gedachte dat Edgar 'de moorddadige smeerlap' Davids het komende seizoen niet meer zou voetballen, aangezien hij gestopt was, naar wij vernomen hadden. Vandaag zijn wij een stuk minder blij, want zojuist lazen wij 'Davids traint mee bij AZ':

"ALKMAAR - Edgar Davids traint vanaf vrijdag mee bij AZ. De 35-jarige oud-international zit zonder club, nadat hij vorig seizoen afscheid nam bij Ajax.

Davids wil bij de Alkmaarders zijn conditie op peil houden. Trainer Louis van Gaal, die eerder bij Ajax samenwerkte met Davids, stemde in met het verzoek.

Bij AZ ontmoette Davids ook oud-ploeggenoot Patrick Kluivert. De spits is bezig met de cursus Coach Betaald Voetbal en loopt stage bij de Noord-Hollandse club."

Wij zagen in AZ reeds een gedegen degradatiekandidaat en dat wordt er niet minder op nu Edgar 'ik schop nu eenmaal graag' Davids op de training de spelers het ziekenhuis in gaat schoppen. Of zou Louis van Gaal verstandig genoeg zijn om Edgar 'Speel je voetbal met een bal? Hm, weer wat nieuws' Davids niet mee te laten doen aan het partijtje?

25-07-2008 13.41 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere