Cpt. Iglo wordt niet graag genegeerd

Onze trouwe lezers weten allebei dat wij graag meer lezers zouden hebben.In deze komkommertijd hebben wij er niet zoveel als wij zouden willen, maar gelukkig nog wel net iets meer dan vorig jaar. Wij blij. Nu zitten wij de laatste paar dagen, vanwege de komkommertijd, aardig te zieken op NUjij.nl, alwaar wij inmiddels redelijk wat mensen die ons nog niet kenden tegen ons in het harnas hebben gejaagd. Goed, dat was leuk. En nu?

Nu blijft het komkommertijd en zouden wij een beest kunnen verzinnen dat wij ergens gezien zouden hebben. We zouden een paar ballonnetjes met waxinelichtjes kunnen oplaten en UFO's gaan signaleren. We zouden nog meer kunnen doen. Maar we doen het niet. Het wordt al gedaan, door anderen.

Het enige wat wij op dit moment (na de weekafsluitingsborrel, houdt daar rekening mee) konden verzinnen, was: degene die op NUjij.nl beloofd heeft ons te negeren, opzadelen met een dilemma. Het is flauw, dat weten wij, dronken als wij zijn, nog best, maar we doen het toch. We gaan dit stukje op NUjij.nl plaatsen onder de kop 'Cpt. Iglo wordt niet graag genegeerd', met een lokkend tekstje eronder. Kijken wat hij doet.

Wij zijn dol op statistieken en in deze komkommertijd is het percentage van onze bezoekers dat via NUjij.nl binnenkomt nu eenmaal veel groter dan buiten de komkommertijd, dus als we wat van dat doorklikvee binnen kunnen halen, zullen wij het niet laten. En dan nu: een plaatje van een reuzekat. Plaatje26-07-2008 00.40 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere