Go Ahead Eagles - Aberdeen FC te veel risico

Als wij het niet op de officiële webzijde van Go Ahead gelezen hadden, hadden wij het niet geloofd, maar nu dus wel:De wedstrijd Go Ahead Eagles - Aberdeen FC gaat definitief niet door. Het risico is te groot. Nou ja, zeg.

 

Afijn, hier is het volledige bericht:
"Go Ahead Eagles-Aberdeen ook niet in Terwolde
     De vriendschappelijke wedstrijd die Go Ahead Eagles dit weekeinde zou spelen tegen Aberdeen FC is definitief van de baan. Nadat gisteren de gemeente Deventer het duel te elfder ure verboden had, hoopte Go Ahead Eagles het duel een dag eerder te kunnen afwerken in Terwolde.

SV Terwolde en Aberdeen waren akkoord, maar de gemeente Voorst heeft na het maken van een risicoanalyse besloten geen toestemming te geven voor deze wedstrijd.

De Open Dag die Go Ahead Eagles voor zaterdag (2 augustus) heeft gepland gaat wel door. De Open Dag begint om 17.00 uur, de stadionpoorten gaan om 16.30 uur open.

Wie reeds een kaart heeft gekocht voor Go Ahead Eagles-Aberdeen krijgt tegen inlevering van de kaart zijn of haar geld terug. De kaart kan worden ingeleverd tijdens de Open Dag bij de stadionkassa of op werkdagen (tijdens kantooruren) tot en met 14 augustus aanstaande op de administratie van Go Ahead Eagles.
"


30-07-2008 16.32 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere