Vuile tyfushond Afellay "vergeeft arbiter van Hulten"

Stommeling Jones
'Afellay is een vuile tyfushond ', schreven wij eerder op de dag.Dat was voordat wij 'Afellay vergeeft arbiter Van Hulten' gelezen hadden. Nu wij dat wel gedaan hebben, vinden wij Afellay helemaal een vuile tyfushond. Eerst een scheidsrechter op de kast jagen, hem vervolgens voor de camera afmaken en hem nu 'grootmoedig' vergeven. Neen, knul, daarmee kom je bij ons niet weg.

Wat het nog erger maakt, is dat Afellay inmiddels zijn beschuldiging afgezwakt lijkt te hebben:

"“Er is wat geroepen”, zo liet Afellay schriftelijk weten aan de aanklager betaald voetbal van de KNVB. “Dat gebeurt soms op het veld. Voor mij is de kous nu af.”"
Dat had die eikel dan eerder moeten bedenken, want nu vinden wij dat niet scheidsrechter van Hulten, doch 'voetballer' Afellay vervolgd moet worden. Is het niet voor het in discrediet brengen van de scheidsrechter, dan is het wel voor het in opspraak brengen van het Nederlandse voetbal. Een schorsing van twee seizoenen lijkt ons wel op zijn plaats.

Wij vinden overigens dat Afellay op onderstaande foto (een deel van de foto die Omroep Brabant geplaatst heeft en die kennelijk tijdens het incident genomen is) knap gestoord uit zijn ogen kijkt en het zou misschien aardig zijn om 's jongemans plasje eens te laten bestuderen door een gekwalificeerd dopinglaboratorium. En dan maar hopen dat ze iets vinden, dan heeft die jongen tenminste een excuus voor zijn wangedrag.Plaatje01-08-2008 16.02 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere