De grootste Olympische propagandaslag sinds Hitler. Hup Tibet

Van Hitler was het in 1936 nog maar afwachten wat hij ging doen, van de Sovjets wisten we in 1980 wat ze gedaan hadden en dat ze aan de beterende hand waren en van de Chinezen weten we dat ze er sinds Mao in al die jaren nauwelijks op vooruit gegaan zijn.

Dat ze Hitler in 1936 de Olympische Spelen lieten organiseren, was een blunder van de eerste orde waar Jesse Owens nog een goede grap van gemaakt heeft, haha, en dat ze de Sovjetunie in 1980 de Olympische Spelen lieten organiseren, was een veel minder grote fout, waar ze dankzij een zinloze boycot toen het te laat was, nog een leuke farce van hebben weten te fabrieken, hihihi.

Dat ze de Chinezen nu de Olympische Spelen laten organiseren zou een slag in het gezicht van de wereldbevolking, of het democratisch ingestelde deel daarvan kunnen zijn, als iemand de Olympische Spelen nog serieus nam. Iemand anders dan de overwegend bejaarde televisiekijkers. En serieus in de zin van serieus. Als sport. Als iets geweldigs. Als iets waar je Mart Smeets niet voor nodig hebt om het op te kloppen. Als iets, dus eigenlijk. In die zin serieus. Nou ja, hup Tibet, dan maar: hup Tibet. En wij kijken niet en boycotten Heineken. Wat wel makkelijk is, want Heineken is toch niet te zuipen, dat scheelt enorm. Hup de mensenrechten. Weg met China. Hup Tibet. Weg met Heineken. Hup Tibet. Stomme Heinekenhuis. Stomme Balkenende. Stomme Willem-Alexander. Hup Tibet.

Hup Tibet09-08-2008 01.24 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere