Heineken merkt niets van boycot

Stommeling Jones als kamerclown
In 'De grootste Olympische propagandaslag sinds Hitler. Hup Tibet' schreef uw en onze captain onder andere het volgende:
"[...] wij kijken niet en boycotten Heineken. Wat wel makkelijk is, want Heineken is toch niet te zuipen, dat scheelt enorm."
Alle bierdrinkers op de redactie zijn het in dezen op alle punten volledig met hem eens, met als gevolg dat onze boycot volslagen onopgemerkt aan Heineken voorbijgaat. Maar goed, het gaat om het principe, zullen we maar zeggen, dus roepen we nog maar een keertje: boycot de Olympische Spelen. Boycot het Heinekenhuis. Boycot Heineken. Hup Tibet.

Wij spreken hier overigens onze dank uit aan alle sporters die in eigen ogen en in de ogen van het publiek tot nog toe hopeloos gefaald hebben. Iedere medaille minder is minder feest in het Heinekenhuis, dus dat is goed. En dan nu nog maar eens de Tibetaanse vlag.

Hup Tibet18-08-2008 13.03 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere