De kankerteringtyfuskloteredactie van NUjij.nl doet het weer

Het concept van NUjij.nl deugt niet.Zogenaamd is het een 'sociale nieuwssite' waar de lezers de redactie vormen. In werkelijkheid is het een gemodereerde advertentiesite, in het gunstigste geval, waar de moddereters te pas en vooral te onpas ingrijpen.

Nu hebben ze weer alle verwijzingen naar de jongleercursus van onze vaste columnist geschrapt. Vervolgens hebben ze hem een eposteltje gestuurd met de volgende text:

"Wij laten u bij deze weten dat wij alle jongleercursussen hebben weggehaald van NUjij.
Ze passen niet echt in ons straatje omdat ze niet nieuwswaardig zijn.

Met vriendelijke groet,

Redactie NUjij"

Wel godverdegodverdegodver. Dat maakt de redactie, te weten het collectief aan NUjijlezers dan toch zeker uit? Niet dan? Niet dus.

En alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze het onze vaste columnist ook nog onmogelijk gemaakt onder zijn eigen naam in te loggen: " Er is een probleem geconstateerd. Neem contact op met de redactie voor meer informatie." Welnu, dat was hij dus niet van plan. Misschien hadden we hem trouwens moeten waarschuwen, want de moddereters van NUjij.nl zijn nu eenmaal dol op censureren en anderszins ingrijpen, wat wij wisten. We zijn er per slot van rekening zelf vaak genoeg afgeflikkerd om er niet eens meer op te willen.

Een onzer relaties is zo vriendelijk geweest een link naar dit stukje op NUjij.nl te plaatsen, maar die zal inmiddels al wel weer verwijderd zijn.

NUjij.nl, klootzakken18-08-2008 22.37 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere