Glorieuze zoon van de zon gaat medaillewinnaars huldigen

Zoals wij reeds eerder meldden (in 'De ZOON VAN DE ZON geeft zekere medaille weg') heeft Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ALWETENDE, ALMACHTIGE, ALOMTEGENWOORDIGE ZOON VAN DE ZON, persoonlijk en opzettelijk het aantal gouden medailles voor Nederland beperkt gehouden.Wij schreven, naar nu gebleken is abusievelijk:
"Het is ZIJN schuld, want HIJ is ALMACHTIG en als HIJ aanwezig was geweest had de wedstrijd niet eens gereden hoeven te worden, bij wijze van spreken."
De ALOMTEGENWOORDIGE ZOON VAN DE ZON blijkt zich in de ploegleiderswagen te hebben bevonden om er persoonlijk op toe te zien dat Marianne Vos zelfs niet in de buurt van een medaille zou kunnen komen, wat de De Stem als volgt heeft menen te moeten verwoorden: 'Balkenende 'schuldig' aan mislopen goud'. Waarom 'schuldig' tussen aanhalingstekens staat, is niet duidelijk, want natuurlijk is HIJ schuldig. Wij hadden al gezegd dat HIJ het met opzet gedaan had en HIJ heeft dus niets om zich voor te schamen, want dat heeft HIJ nooit.

Dat weet HIJ zelf dus ook en daarom gaat HIJ op 27 augustus de Nederlandse sporters die dankzij HEM, en HEM alleen wel een medaille hebben mogen ophalen huldigen. In zijn GLORIEUZE EN BESCHEIDEN GOEDERTIERENDHEID, heeft HIJ het goed geacht mevrouw de koningin, die niets, maar dan ook werkelijk niets aan ZIJN SCHITTERENDE WERK heeft bijgedragen ook uit te nodigen. Tevens is HIJ zo vriendelijk geweest via de regeringsnieuwsbrief de internationale pers uit te nodigen:

"Olympic medallists honoured

On Wednesday 27 August Queen Beatrix and Prime Minister Jan Peter Balkenende will congratulate the Dutch athletes who won medals at the Olympic Games in Beijing. The Queen will receive the medallists at Huis ten Bosch Palace.

The Ministry of Health, Welfare and Sport and the Dutch Olympic Committee-Dutch Sports Federation (NOC*NSF) will organise the programme in The Hague.

The State Secretary for Health, Welfare and Sport, Jet Bussemaker, will first receive the medallists at the Crowne Plaza Promenade Hotel. Following the reception at Huis ten Bosch Palace, the Prime Minister, the State Secretary and the President of the NOC*NSF, Erica Terpstra, will address the medal winners in the Ridderzaal ('Knights' Hall').

Accreditation for members of the visual press for the photo session at Paleis Huis ten Bosch (up to Tuesday 26 August, 12.00):
Government Information Service (Press and Protocol Department)
+3170 356 4142
e-mail: rvd.pers@minaz.nl
please submit your name, address and telephone number

For accreditation and more information on press facilities:
Annemiek van der Meer or Mascha van Werven (NOC*NSF)
+3126 483 4511
"

HIJ gaat er trouwens tevens voor zorgen dat Nederland de WK voetbal van 2018 en de Olympische Spelen van 2028 mag organiseren, tenzij HIJ,en HIJ ALLEEN, anders beslist.Plaatje

21-08-2008 20.02 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere