Glorieus zegevierende ZOON VAN DE ZON laat zich fotograferen

In 'Glorieuze zoon van de zon gaat medaillewinnaars huldigen' heeft u kunnen lezen dat de GLORIEUS ZEGEVIERENDE ZOON VAN DE ZON woensdag een aantal mensen gaat huldigen die dat eigenlijk niet verdienen, omdat de BESCHEIDENHEID VAN DE ALMACHTIGE ZOON VAN DE ZON HEM nu eenmaal verhindert ZICHZELF te huldigen, wat HIJ, omdat alle medailles aan HEM, en HEM ALLEEN te danken zijn, best verdiend zou hebben, ware het niet dat HIJ ALMACHTIG is en dus ZELF bepaalt wat HIJ verdient of niet (en dat niemand meer mag verdienen dan HIJ, maar dat is een heel ander verhaal en hier niet ter zake).

Aanstaande woensdag vindt de huldiging plaats en Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. J.P. 'DE OLYMPISCHE GEWELDENAAR' Balkenende biedt de buitenlandse pers de gelegenheid foto's van HEM te maken. Bescheiden als HIJ is, geeft de OVERWELDIGENDE EEUWIG SCHITTERENDE ZOON VAN DE ZON de Nederlandse Olympische medaillewinnaars de kans om met HEM op de foto te gaan. Mevrouw de koningin is niet uitgenodigd en zo hoort het ook. Het is immers DE ZOON VAN DE ZON die in Nederland de dienst uitmaakt en als hij in ZIJN ALMACHT vindt dat de koningin haar plaats moet kennen, dan heeft ze dat maar te doen. Zo simpel ligt dat. Misschien kunt u zichzelf nog naar binnen smokkelen als buitenlands fotograaf, of zo:

" Photo session with Prime Minister and Olympic athletes

Prior to the celebration of Dutch Olympic medallists in the Ridderzaal (Hall of Knights) on Wednesday 27 August, there will be a photo session with the Prime Minister and the Dutch athletes.

To obtain accreditation for the group photo session, email the Press and Protocol Division of the Netherlands Government Information Service (RVD), rvd.pers@minaz.nl, before 17:00 on Tuesday 26 August 2008.
"Plaatje


25-08-2008 17.39 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere