Mark van Bommel is een nutteloze drol

Stommeling Jones
Achteraf weten wij niet meer zo zeker of Marco van Basten wel zo'n briljante bondscoach was en vragen wij ons bovendien af of het falen van het Olympisch Voetbalelftal er niet op wijst dat Foppe de Haan terecht geen bondscoach is geworden.

Wij waren dan ook best bereid om Bert van Marwijk, die toch maar mooi niet of nauwelijks in de weg gelopen heeft toen Feyenoord de UEFAcup won, het voordeel van de twijfel te geven. Dat hij Clarence Seedorf niet terughaalde voor de oefenwedstrijd tegen Rusland was logisch, maar dat van Marwijk Mark van Bommel er weer bijgehaald heeft, heeft de twijfel zodanig vergroot dat er van voordeel al nauwelijks sprake meer is.

Mark van Bommel is volgens ons namelijk een waardeloze drol die door van Basten volkomen terecht was afgeserveerd. Het type speler dat het wel lijkt te kunnen en dan plotseling zijn man laat lopen, waardoor je een wedstrijd volkomen onnodig verliest, zoiets. En als je probeert hem een schop onder zijn hol te geven, komt er stront.

Wij zouden hier nog uren over door kunnen gaan, maar dat doen wij niet. Wel zullen wij uw en onze captain vragen om Drs. Kopsterk om een uitgebreide analyse van het verschijnsel van Bommel te vragen.27-08-2008 08.42 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere