Beste begroting aller tijden

Wie vandaag de festiviteiten gevolgd heeft, weet het al en alle anderen horen het nu: het GOUDEN WINNAARSKABINET BALKENENDE heeft vandaag de beste begroting aller tijden gepresenteerd. Nooit eerder is er zo verantwoord met het geld van de Nederlandse belastingbetaler omgesprongen en nooit eerder hebben zovelen zoveel te danken gehad aan zo weinigen.

Aan zo weinigen? Aan ÉÉN MAN. Aan Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Dr. Dr. Dr. Dr. Mr. Dr. Ir. Ir. Dr. Prof. Mr. J.P. BALKENENDE, DE ZOON VAN DE ZON. Deze man is niet alleen GOUD WAARD, deze man is GOUD en als ZOON VAN DE ZON is HIJ niet alleen GOUD, HIJ is GOD. Zo. Nu weet u het.

HIJ is al GOD sinds ZIJN eerste kabinet en ook daarvoor was HIJ natuurlijk al GOD, maar in ZIJN ALOMVATTENDE ALMACHT heeft HIJ de eerste tientallen jaren van ZIJN stoffelijk, om niet te zeggen menselijk, leven in alle BESCHEIDENHEID afgewacht tot de nood voor het Nederlandse volk het hoogst was en redding het minst nabij scheen. Toen stapte HIJ volledig onverwacht uit de schaduw in de schijnwerpers, wat nog best een knappe truc was ook, daar HIJ in zijn GOUDEN PRACHT, natuurlijk van ZICHZELF al meer licht geeft dan alle door mensenhanden gewrochte schijnwerpers bij elkaar.

In een ONOVERTROFFEN tempo heeft HIJ vervolgens laten zien hoe je leiding moet geven aan een kabinet van geestelijk minvermogenden. Onder alle omstandigheden hield en houdt HIJ de regie en de touwtjes strak in handen en laat het kabinet vallen op het moment dat het HEM belieft. Waarom het HEM niet veel vaker belieft, blijft gissen, maar waarschijnlijk blijft HIJ zich opzettelijk met onwetenden omringen en laat HIJ die onwetenden hun gang gaan om niet al te onbescheiden te lijken, daar HIJ het namelijk uitstekend geheel IN ZIJN EENTJE afkan. HIJ heeft die sukkels helemaal niet nodig.

Het is ook zeer vriendelijk van HEM dat hij er ook dit jaar weer voor gekozen heeft de DOOR HEM EN HEM ALLEEN geschreven Troonrede niet persoonlijk voor te lezen, doch dat over te laten aan een merkwaardig articulerende oude vrouw die zich anders toch maar had zitten vervelen, wegens niets nuttigs omhanden. Dat HIJ ook het presenteren van ZIJN begroting aan een ander overlaat, is geen teken van zwakte, want zwakte kent HIJ niet, en siert HEM bovenmate.

Zoals gezegd is dit immers de beste begroting aller tijden en iets anders kun je van een man die van PRACHTKABINET naar PRACHTKABINET snelt ook niet verwachten. Iedereen gaat er dankzij HEM duizenden euro's per jaar op vooruit en wie zegt dat het anders is, liegt. Ook DE ZOON VAN DE ZON heeft vijanden en hoewel HIJ aan een beweging van ZIJN PINK voldoende zou hebben om ze allemaal ter plekke te laten doodvallen, laat HIJ het maar zo. HIJ is GOEDERTIEREN, per slot van rekening en HIJ weet dat men HEM dankbaar is voor AL HET GOEDE dat HIJ doet. Dat Wouter Bos nu met de eer van de beste begroting aller tijden gaat strijken en dat de PvdA daardoor bij de volgende verkiezingen de absolute meerderheid zal behalen, neemt HIJ op de koop toe. HIJ is werkelijk FENOMENAAL. HIJ is GEWELDIG. En dan toch zo BESCHEIDEN gebleven. Hier past slechts een eerbiedige stilte.Plaatje16-09-2008 17.32 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere