Mik de Wok

Stommeling Jones
'Mik de wok' wordt het nieuwe kijkcijferkanon van de commerciële omroep, al weten we nog niet welke.

Het format is eenvoudig, maar doeltreffend en door omstandigheden, namelijk doordat wij het zelf geschreven hebben, is een deel van het script van de eerste aflevering in onze handen gevallen:

Presentator: Dames en heren thuis, goedenavond, fijn dat u kijkt en tegen de dames en heren hier op de tribune zou ik willen zeggen, wat ik dan ook doe: houdt u de te mikken wok in de aanslag, wik hoe u mikt, en daar komt onze eerste gast, onze hoogsteigen premier.
Balkenende (komt op): Goe... Au... Godverdeg...(wordt getroffen door goedgemikte wokken, raakt bewusteloos en slaat tegen de grond. Luid gejuich vanaf de tribune.)
Presentator (was wijselijk weggelopen, komt terug, raapt één van de wokken op): Jahaa, jahahaha, jajajajahahaha. Dat was goed, dat was leuk en dat was een recordtijd. De winnende wok was wok nummer achtenzeventig en de werper van die wok heeft met zijn welgemikte wok een gezellig wokweekend in een wokrestaurant naar keuze gewonnen. We gaan verder met onze volgende gast en dat is, omdat het zo leuk was en omdat hij net weer bij kennis is, nog een keertje: Jan Peter Balkenende! Mik de wok! (Balkenende komt op, nog steeds een beetje groggy en wordt vrijwel onmiddellijk weer getroffen. Verder als voorgaand, herhalen tot de twee uur durende uitzending is afgelopen of de premier niet meer overeind kan komen)
NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij moeten Stommeling Jones niet meer naar 'Mock the Week' laten kijken, want daar wordt hij alleen maar heel erg melig van, blijkt.

25-09-2008 23.15 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere