Stommeling Jones mag niet meer op internet komen

StommelingJones
Het kan verkeren.Bleken wij gisteren nog volslagen onverwacht een bestseller geschreven te hebben, vandaag kregen wij het vervelende bericht dat wij in verband met onze criminele activiteiten binnenkort niet meer op internet mogen komen:
"Your internet access is going to get suspended

The Internet Service Provider Consorcium was made to protect the rights of software authors, artists.
We conduct regular wiretapping on our networks, to monitor criminal acts.

We are aware of your illegal activities on the internet wich were originating from
(Waarvandaan stond er niet eens bij. S.J.)

You can check the report of your activities in the past 6 month that we have attached. We strongly advise you to stop your activities regarding the illegal downloading of copyrighted material of your internet access will be suspended.

Sincerely
ICS Monitoring Team
"
Het meegezonden rapport, "user-EA49943X-activities.zip", hebben wij maar niet geopend (wij wisten trouwens niet dat alle internetgebruikers genummerd waren, maar wij zijn kennelijk nummer EA49943X, doch dit terzijde), want wij weten wel zo ongeveer wat wij de afgelopen zes maanden voor illegaals gedaan hebben en als er nog dingen zijn die wij niet meer weten, zijn we de hele middag bezig met het lezen van zo'n rapport en dat is zonde van iedereen zijn tijd. Mocht u dit bericht nu niet hebben kunnen lezen, doordat het niet bestaat, dan is onze schorsing kennelijk met onmiddellijke ingang van kracht.

28-09-2008 18.03 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere