Leraar neemt niet deel aan staking

Wie niets weet kan zich nooit vergissen
Zoals u misschien vernomen heeft, gaan "de leraren" in het Voortgezet Onderwijs staken.Eén onzer correspondenten liet ons echter weten, niet aan de staking te zullen deelnemen. Toen wij hem vroegen waarom niet, zei hij:
"Welnu, weliswaar word ik voor een academicus van mijn leeftijd niet al te best betaald, maar dat komt doordat ik ook niet het werk doe dat bij een academicus van mijn leeftijd past. De werkdruk, waar je zo veel over hoort, valt best mee, vooral als je je niet alles laat aanleunen en op tijd een grote bek geeft, en voor het werk dat je als docent binnen het huidige onderwijssysteem nog wel mag doen, word ik in feite ruimschoots overbetaald, want veel meer dan bezigheidstherapie en kleine kindertjes pesten is het niet. Ik heb dus geen enkele reden om te staken, maar wel een aantal redenen om een betere baan te zoeken en daar ben ik dan ook al een hele poos mee bezig."
Zo kan het dus ook.

16-10-2008 23.34 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere