ZOON VAN DE ZON feliciteert Obama

Het heeft de ZOON VAN DE ZON in ZIJN ALMACHT behaagd om Barack Obama te laten kiezen tot president van de Verenigde Staten.

Daar had HIJ het natuurlijk bij kunnen laten, maar zo is HIJ niet. HIJ heeft zich zelfs verwaardigd de heer Obama te feliciteren, alsof het Obama's verdienste is dat hij gekozen is en niet de verdienste van de ZOON VAN DE ZON, die in ZIJN ALMACHT ook net zo gemakkelijk McCain of Ralph Nader had kunnen laten kiezen. In ieder geval kan Obama's dag nu natuurlijk helemaal niet meer stuk. Gefeliciteerd worden door Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. J. P. 'de ZOON VAN DE ZON' Balkenende persoonlijk is niet niks, per slot van rekening.

Plaatje05-11-2008 09.31 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere