Joran van der Sloot loopt veel geld mis, ondanks gratis reclame

Stommeling Jones
Peter R. de Vries schijnt een lange gratis reclamespot te hebben uitgezonden voor het nieuwe bedrijf van Joran van der Sloot.Deze jongeman, die niet overal even positief bekend staat en in een eerder stadium door de heer de Vries zelfs in een zeer kwaad daglicht is gesteld, handelt, naar wij begrepen hebben, thans in Thaise vrouwen, tegen redelijke prijzen.

Wij hebben geconstateerd dat genoemd reclamefilmpje een hoop belangstelling voor Joran van der Sloot en vooral voor het emailadres van Joran van der Sloot heeft opgeleverd, waaruit wij concluderen dat er kennelijk nogal wat mensen zijn die een Thaise vrouw (al dan niet een Thaise bruid) willen bestellen bij Joran van der Sloot. Kennelijk heeft hij zijn catalogus met Thaise vrouwen en Thaise bruiden niet goed vindbaar op internet staan, wat ons niet erg handig lijkt.

Wat ons trouwens ook niet erg handig lijkt, is dat Joran van der Sloot inmiddels geheel onvindbaar schijnt te zijn. Spoorloos verdwenen als het ware. Die jongen moet kennelijk nog een hoop leren over zakendoen. Het is immers buitengewoon dom om op het hoogtepunt van je reclamecampagne op vakantie te gaan, zodat alle potentiële klanten bij de concurrentie terechtkomen. Joran van der Sloot loopt nu dus heel veel geld mis, dat is duidelijk.

En dat terwijl Peter R. de Vries nog wel zo veel moeite genomen schijnt te hebben om te laten zien dat de Thaise meisjes waarin Joran van der Sloot zou handelen alleszins appetijtelijk zijn. Volgens Visstick G., die het laatste deel van de uitzending gezien zegt te hebben, werden er beelden getoond van schaars geklede Thaise schonen, met een vrolijk liedje over Bangkok eronder. Het zou ons nix verbazen als Bangkok in Thailand blijkt te liggen, maar dat is een heel ander verhaal.10-11-2008 10.36 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere