En nou de rest van dat kutkabinet nog

Stommeling Jones als kamerclown
Zojuist bereikte ons, via de onvolprezen nieuwsbrief van Radio Nederland Wereldomroep, het volgende heuglijke (of heugelijke, zoals sommige mensen zeggen) bericht:
"Minister Ella Vogelaar is afgetreden. Ze kreeg op het wekelijks overleg van de PvdA-bewindslieden niet het vertrouwen om verder te gaan als minister voor Wonen, Wijken en Integratie.

De afgelopen dagen kreeg Vogelaar veel kritiek, omdat ze alsnog afzag van haar voornemen Antilliaanse probleemjongeren apart te registreren. Ook kwam de minister afgelopen week onder vuur te liggen van de Tweede Kamer omdat ze te weinig toezicht zou houden op woningcorporatie Woonbron, die tientallen miljoenen meer kwijt is voor de restauratie van een oud cruiseschip.

Vogelaar zei op een speciaal belegde persconferentie dat ze zich niet kan vinden in de kritiek van haar partijgenoten en dat ze het karwei graag af had willen maken.

Ella Vogelaar trad aan na de formatie van het vierde kabinet Balkenende in februari 2007. Haar plan om veertig probleemwijken op te knappen kwam maar moeizaam van de grond, wat haar op veel kritiek kwam te staan. Ook haar optredens in de media deden Vogelaar geen goed.
"
En nou de rest van dat kutkabinet (of kankerteringtyfusklotekabinet, zoals sommige mensen zeggen) nog.OPROTTEN! NU!

13-11-2008 23.04 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere