En wederom blijkt Balkenende een droplul eersteklas

Stommeling Jones als kamerclown
Jeepeetje het godsdienstwaanzinnige neostalinistische premiertje had natuurlijk nooit premier mogen worden, wat in een democratie ook nooit gebeurd zou zijn, maar afgezien daarvan, en nu hij het gewoon van vallend kabinet naar vallend kabinet struikelend almaar blijft, doet hij het nog beroerd ook.Neem nu het ontslag van 'minister' Vogelaar, u weet wel, dat mens dat er zo'n puinhoop van maakte, of neen, wacht, dat van die puinhoop geldt voor het hele kabinet, dus dan weet u nog nix, ehm, afijn, de puinhoopster van de achterbuurten die nu haar naam dragen, de Vogelaarwijken dus, die. Zij had natuurlijk nooit minister of ministerin mogen worden en zelfs Jeepeetje het blinde premiertje had toch moeten kunnen zien dat ze zelfs naar zijn maatstaven, die echt niet geweldig zijn, om het voorzichtig te formuleren, binnen twee weken, uiterlijk drie, hopeloos gefaald had.

Hij had haar niet moeten aannemen en toen hij dat wel gedaan had, had hij haar bij eerste gelegenheid weg moeten schoppen. Zegt hij nu: "Blij dat ze opgerot is"? Neen. Leest u maar. Heeft de regering ons medegedeeld, staat ook op de webzijde van Jeepee Kreukel:

"

Reactie minister-president Balkenende op het vertrek van minister Vogelaar

Persbericht | 13-11-2008

Minister-president Balkenende heeft met respect kennisgenomen van het besluit van minister Vogelaar om haar ontslag aan te bieden aan Hare Majesteit de Koningin.

Iedere minister kan voor de vraag komen te staan of een volwaardig functioneren nog langer mogelijk is. Het onder ogen willen zien van die vraag vergt moed. Die moed heeft mevrouw Vogelaar durven tonen, nadat de fractie die haar voordroeg voor het ministerschap het vertrouwen in haar had verloren.

De minister-president denkt met waardering terug aan de inzet die mevrouw Vogelaar gedurende haar ministerschap heeft getoond. "

"Met respect". Ha. "Moed". Ha. "Waardering". Ha. Wat een droplul die man. Aaargh.

13-11-2008 23.22 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere