Verspuiters vluchten over de A2

'Verspuiters vluchten over de A2' lazen wij in ons RSSlezertje.Wij wisten niet ogenblikkelijk wat een verspuiter was, maar begrepen wel meteen dat verspuiten kennelijk iets strafbaars is, want anders sla je na het verspuiten niet op de vlucht. Of het gelezen moest worden als verspuiten of als verspuiten, werd uit de kop ook niet meteen duidelijk, net zoals dat bij verspringen (het springen over een grote afstand) en verspringen (wat de datum doet op een oud horloge) het geval is.

Waren hier spuiters aan de gang geweest die van grote afstand hun werkzaamheden hadden uitgevoerd? Was het iets pornografisch, zelfs? Of waren hier spuiters beziggeweest met een dure substantie die ze helemaal niet hadden mogen verspuiten omdat dat in dit geval hetzelfde zou zijn als verspilling? En was dat dan illegaal? Want bij op de vlucht over de A2 denken wij wel meteen aan op de vlucht voor de politie. Zo zijn wij.

Wij besloten het stukje te lezen, en er stond:

"Verspuiters vluchten over de A2

UTRECHT - In Utrecht is vannacht een graffity-spuiter aangehouden. De verdachte werd betrapt op de Verlengde Vleutenseweg.

De twee andere verfspuiters konden wegkomen door in de sloot te springen en de A2 over te steken. De politie heeft fietsen en spuitbussen in beslag genomen."

Het is toch wat.

14-11-2008 11.32 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere